Lean Yellow Belt

De 2-daagse Lean Yellow Belt training is uitermate geschikt voor iedereen die binnen de eigen organisatie een bijdrage wil leveren aan het verbeteren van de resultaten.

Geweldige training: heel veel geleerd en ook geĂŻnspireerd om het in de dagelijkse praktijk echt te gaan doen! “

Doelstelling Lean Yellow Belt

In de training verkrijgt u als deelnemer kennis van en inzicht in de belangrijkste Lean instrumenten en leert u deze op basisniveau toe te passen in de praktijk.

Doelgroep Lean Yellow Belt

Iedereen die in aanraking wil komen met Lean en/of betrokken is bij verbeterprogramma’s. Voor deze training is geen specifieke vooropleiding vereist.

Inhoud

  • het Lean gedachtegoed
  • de basis van Lean: hoe werkt het?
  • Lean principes
  • waste in je proces
  • de belangrijkste Lean tools
  • de Lean organisatie
  • strategie bepalen en policy deployment

Werkwijze

Het studiemateriaal wordt bij aanvang van de training ter beschikking gesteld. Het behandelen van de theorie wordt zoveel mogelijk afgewisseld met diverse praktijkgerichte opdrachten en korte oefeningen. Op deze wijze kunt u de opgedane kennis gemakkelijk omzetten naar toepassing ervan in uw eigen praktijksituatie.

De Lean Green Belttraining zelf is interactief van opzet. Er wordt geleerd met een hoge funfactor. De training geeft dan ook energie en inspiratie.

Certificering

Na afloop van de training ontvangt u het Lean Yellow Belt Certificaat. Wanneer u een internationaal erkende certificering wenst, biedt de training een optimale voorbereiding om op te gaan voor het online theoretisch examen van de Cardiff University. Bij het halen van dit examen ontvangt u het internationaal erkende Lean Competency System 1A certificaat van de Cardiff University. U krijgt examengarantie, dat wil zeggen: begeleiding totdat u het examen heeft gehaald. De kosten van dit certificeringstraject (EUR 150,- excl. BTW) zijn niet bij de kosten van de training inbegrepen.

Investering

De investering in deze training bedraagt EUR 795,- (excl. BTW). Hierin zijn naast het studiemateriaal ook koffie, thee en lunch op de trainingsdagen inbegrepen.

Planning: locatie en data

in de regio Utrecht @ Midden Nederland 19 en 20 september 2019
in de regio Zwolle @ Oost Nederland * 15 en 16 oktober 2019
in de regio Zwolle @ Oost Nederland * 16 en 17 december 2019
in-company (als u dat wenst)

* In de regio Zwolle @ Oost Nederland kan afhankelijk van de woonplaats van de deelnemers de training ook in de regio Deventer of Enschede georganiseerd worden.

Schikken u deze data niet of wilt u dat de Lean Yellow Belt training in-company wordt gegeven? Neem dan contact met ons op voor een passende oplossing. Doe dat ook als u vragen heeft.

Inschrijven

Inschrijven kan via het inschrijfformulier