Wat maakt Andere uniek en anders?

 
  • Ik schrijf geen dikke rapporten, maar ga samen met de mensen, die het werk uitvoeren, aan de slag. Want zij weten als geen ander hoe processen het handigst kunnen worden uitgevoerd en verbeterd. Samen veranderen we spelregels. Want wie andere spelregels hanteert, krijgt andere resultaten.
  • Ik werk op een gestructureerde en praktische manier, die vooral veel energie geeft en als erg leuk en inspirerend wordt ervaren. Ik breng en houd mensen in beweging.
  • We boeken samen concrete resultaten, die u niet voor mogelijk houdt. Véél meer doen met véél minder inspanning. Productiviteitstijgingen van uiteindelijk 40%, die gepaard gaan met een sterk toenemende medewerkerstevredenheid, zijn geen uitzondering.
  • Het liefst draag ik door middel van training en coaching Lean kennis en Lean vaardigheden over, zodat ik mezelf overbodig maak en uw organisatie in staat wordt gesteld zelfstandig continu verder te verbeteren.

Wat is mijn drive?

Niet harder werken, maar slimmer werken om aansprekende doelen te bereiken. Dat is Lean. Lean leidt niet alleen tot een beter operationeel resultaat, maar ook tot blijere mensen: blijer management, blijere medewerkers en uiteindelijk blijere klanten. En dat is wat mij de voldoening geeft die ik nastreef en die mij blij maakt en waar ik het in essentie voor doe.